Onlangs gerealiseerd

Wensbus Beekdaelen

Wensbus Beekdaelen, voorheen Wensbus Schinnen is een vrijwilligers organisatie voor aanvullend openbaar vervoer in de regio. De website bevat een afgeschermd deel voor de vrijwilligers waarin onder andere de dagelijkse ritplanningen gepubliceerd worden.

De website is tot stand gekomen met medewerking van de vice voorzitter van de stichting, Hans Spapens.

Rockkoor Forever Young Parkstad

Ook in Zuidoost – Limburg is een Forever Young Rockkoor, opgericht in voorjaar 2018. Dat is een hele enthousiaste groep  65 plussers, geleid door een niet minder enthousiaste dirigente en een professioneel bestuur. Het rockkoor heeft inmiddels al een omvangrijk repertoire aan wereldbekende hits.

Deze website is gerealiseerd met medewerking van bestuurslid Frans Jeurissen.

Frans Thevis Keramiek

Deze website geeft een indruk van  het werk van keramist Frans Thevis. Na zijn pensioen heeft Frans de kunstacademie doorlopen. Frans exposeert geregeld en hij geeft les aan beginnende keramisten.

Wijnexperiment

Naast websites maakt Ted ook wijn. Niet alleen van druiven maar ook van andere vruchten, honing en zelfs van bloemen. De website bevat een uitgebreide handleiding over wijnmaken.

Janine Moonen

Naast haar werkzaamheden als begeleidster bij Radar is Janine zelfstandig massagetherapeut / energetisch therapeut. Zij gaat uit van alternatieve geneeswijzen. Haar behandelingen kunnen deels vergoed worden door uw ziektekosten verzekering.

Ted heeft Janine begeleid met het zelfstandig vervaardigen van haar website www.janinemoonen.nu.

Jean Royen

Jean is een gepensioneerd onderwijzer.  Hij heeft veel hobbies waaronder ook fotografie. Deze website bevat een enorm arsenaal aan beelden, allemaal netjes onderverdeeld in categorieën.

Ted heeft Jean geholpen met het realiseren van zijn wens, het op het www publiceren van zijn archief. 

Concepten

Integer Ligula

Fictieve rockband, gebouwd met Dreamweaver, HTML4, CSS3

Marc's tuin

Een mooie tuin met een (onvolledig) verhaal. Gebouwd met Dreamweaver, gebaseerd op een template. HTML5, CSS3

Foto en video

Diverse foto’s, een greep uit de collectie. 

Een gemonteerde video, ‘Zen’, thema Friesland.

Scroll naar top