Diensten

Maatwerk

Maatwerk

Ted bouwt relatief eenvoudige, unieke websites in WordPress, wereldwijd een van de meest populaire systemen om websites mee te bouwen. Ted levert maatwerk.

Naast WordPress bouwt Ted ook websites met behulp van Dreamweaver CC (HTML5 & CSS3).

Onderhoud

Gereedschap

Eenmaal gebouwd en online bent u niet klaar, zeker niet met een WordPress website. Onderhoud is noodzakelijk, niet alleen inhoudelijk maar vooral in technische zin.

Bij Ted houdt dit in:

  • Regelmatige controle op updates van thema en plugins, uitvoeren van updates en controleren van de site
  • Maandelijks een backup van de site op 2 externe locaties
  • Waar nodig inhoudelijke backups door het wijzigen / toevoegen van tekst en / of media. Dit is exclusief wijzigingen in layout / aanpassen instellingen van thema /plugins / uitbreiden pagina’s

Educatieve service

Docent

WordPress is niet moeilijk om te leren doch lijkt ingewikkeld omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Gelukkig hoeft het helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ted kan u helpen hiermee te leren werken zodat u uw eigen eerste stappen kunt gaan zetten in de wondere wereld van de websites. Dan kunt u uw website desgewenst zelf onderhouden.

Ted is een ervaren leraar en heeft 25 jaar ervaring met lesgeven. Hij is gewend leerstof aan te bieden in kleine, hapklare brokjes. Vakgebieden: Wiskunde, Natuurkunde en Informatiekunde. Daarbij is Ted is geschoold in HTML en CSS (Dreamweaver).

Naast uitleg in hapklare brokjes weet Ted altijd bronnen op het www te vinden over de onderwerpen inclusief youtube filmpjes omdat een beeld meer kan zeggen dan 1000 woorden.

Daarbij gelooft Ted in het spreekwoord ‘ oefenen baart kunst’. De meeste mensen leren het beste door zelf DOEN. Dat kan eenvoudig in een live oefenomgeving die Ted voor u realiseert. Dan mag en kunt u zoveel fouten maken als u nodig heeft voor uw eigen leerproces.

Behalve WordPress kan Ted u nog meer nuttige zaken leren aangaande webdesign. 

Scroll naar top